درباره وبلاگ


هیچ کس تنهاییم را حس نکرد هیچ کس تنهاییم را لمس نکرد هیچ کس تنها بودنم را درک نکرد هیچ کس تنها بودنم را ندید چرا هیچ کس مرا باور ندارد؟ هیچ کس... چرا؟ خدایا چرا اینقدر تنهایم؟


ورود اعضا:

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 49
بازدید دیروز : 109
بازدید هفته : 159
بازدید ماه : 658
بازدید کل : 388935
تعداد مطالب : 317
تعداد نظرات : 68
تعداد آنلاین : 1

فال روزانه

javahermarket

بزرگترین وبلاگ علمی تفریحی
پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:, :: 22:10 ::  نويسنده : مهران

فایرفاکس کامل نیست )بلکه خوب است، کروم هم کامل نیست). پس چرا آن بهتر نکنیم؟ در اینجا ۵ افزونه عالی برای فایرفاکس شما داریم، که اگر آنها را با این مرورگر ترکیب کنیم، تجربه کار با فایرفاکس متحول خواهد گردید. البته شما می توانید، تنها یک یا دوتا را بسته به سلیقه و نیاز خود امتحان کنید، اما همان اندازه احساس تفاوت خواهید داشت.
 

javahermarket



ادامه مطلب ...


دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, :: 23:13 ::  نويسنده : مهران

 

 

می خواهید صفحه login سیستم عامل Ubuntu خود را تغییر دهید؟ نمی دانید چگونه باید این کار را انجام دهید؟ اگر فکر می کنید که انجام این کار نیاز به مهارت فوق العاده ای دارد و حتما شما باید یک شلدون کوپر (بازیگر سریال بیگ بنگ تئوری) واقعی باشید؛ باید خدمت عزیزتان عرض کنم که این کار از خوردن یک لیوان آب هم ساده تر است. (البته واسه همون شلدون!) پس در ادامه مطلب همراه ما باشید و این آموزش را تا آخر مطالعه کنید.

 

 

javahermarket



ادامه مطلب ...


دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, :: 23:11 ::  نويسنده : مهران

لینوکس(Linux) نام یک سیستم عامل رایانه‌ای است که معروف‌ترین مثال نرم‌افزار آزاد و توسعه به روش اُپن‌سورس (متن‌باز) است. اگر بخواهیم دقیق باشیم فقط باید هستهٔ لینوکس را لینوکس بنامیم اما به طور معمول این کلمه به سیستم‌عامل‌های یونیکس‌مانندی (یا گنو/لینوکسی) اطلاق می‌شود که بر مبنای هستهٔ لینوکس و کتاب‌خانه‌ها و ابزارهای پروژه‌ گنو ساخته شده‌اند. به مجموعه‌ای از نرم‌افزارهای بنا شده بر اجزای گفته شده توزیع لینوکس (linux distribution) می‌گویند که به طور معمول شامل ابزارهای توسعه‌ نرم‌افزار، پایگاه‌های داده، سرویس دهنده‌های وب مثل آپاچی، محیط‌های رومیزی مثل گنوم و کی‌دی‌ای و مجموعه‌های اداری مثل اُپن آفیس هستند.

لینوکس برای استفادهٔ ریزپردازنده‌ها با معماری ۸۰۳۸۶ اینتل طراحی شده بود اما امروزه انواع مختلف معماری‌ها را پشتیبانی می‌کند و در انواع و اقسام وسایل از کامپیوترهای شخصی گرفته تا ابررایانه‌ها و تلفن‌های همراه به کار می‌رود. این سیستم عامل که در ابتدا بیشتر توسط افراد مشتاق توسعه پیدا می‌کرد و به کار گرفته می‌شد توانسته‌است پشتیبانی شرکت‌های سرشناسی چون آی بی ام و هیولت-پاکارد را به دست آورد و با بسیاری از نسخه‌های خصوصی یونیکس رقابت کند. طرفداران لینوکس و بسیاری از تحلیل‌گران این موفقیت را ناشی از استقلال از فروشنده، کم هزینه بودن پیاده‌سازی،سرعت بالا, امنیت و قابلیت اطمینان آن می‌دانند. 

javahermarket



ادامه مطلب ...


دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, :: 23:8 ::  نويسنده : مهران

اُوبونتو یکی از توزیع‌های لینوکس است که بر اساس دبیان پایه‌گذاری شده‌است اما در چندین مورد با دبیان تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم افریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» (Humanity Towards Others) گرفته شده‌است.

 

 اوبونتو هر شش ماه یک بار نسخهٔ جدیدی را به بازار عرضه می‌کند. علاوه بر این برای هر نسخه از اوبونتو، تا ۱۸ ماه پس از انتشار آن نسخه، پشتیبانی ارائه می‌شود. برای نسخهٔ LTS مثل ۶٫۰۶ (Dapper)، به جای پشتیبانی ۱۸ ماهه، سه سال پشتیبانی برای نسخهٔ ویژهٔ رایانه‌های شخصی و پنج سال پشتیبانی برای نسخه‌های خادم ارائه خواهد شد.

 

 آخرین نسخه اوبونتو، نسخه ۷٫۱۰ است و با نام Gutsy Gibbon (میمون پردل) عرضه شده‌است.

 

 تأسیس اوبونتو

 

 در هشتم ژوییه سال ۲۰۰۵، مارک شاتل ورث و Canocial Ltd خبر تأسیس اوبونتو را با سرمایهٔ اولیهٔ ۱۰ میلیون دلار منتشر کردند. هدف از این تأسیس، تضمین کردن پشتیبانی و توسعهٔ تمام نسخه‌های بعدی اوبونتو، که بعد از نسخهٔ ۵٫۱۰ به بازار آمده‌اند، گفته شده‌است.

 ویژگی‌های برجسته

 

 (اوبونتو نسخه ۴٫۱۰) یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی‌سازی است. به همین منظور این نرم‌افزار برای تمام ملیت‌ها موجود است. کار کردن با آن بسیار راحت است و حتی کاربران نا آشنا با آن هم به راحتی به محیط آن عادت می‌کنند.

 

 همهٔ نسخه‌های اوبونتو رایگان هستند. دیسک‌های فشردهٔ اوبونتو به رایگان برای کسانی که آن را از طریق پست الکترونیکی درخواست کرده‌اند، فرستاده می‌شود. به تازگی، پروژهٔ جدیدی با نام ادوبونتو (Edubuntu) شروع شده‌است که این سیستم عامل همانطور که از نامش هم مشخص است، برای استفاده در کلاس‌های درس و محیط‌های آموزشی بسیار مناسب است.

 محیط اوبونتو

 

 اوبونتو به طور پیش فرض از گنوم استفاده می‌کند. البته طرفداران کی‌دی‌ای نسخه‌ای از این توزیع را با نام کوبونتو ارائه کردند که محیط پیش‌فرض آن کی‌دی‌ای است. همچنین تعداد نرم‌افزارهای موجود در نسخه سی‌دی بسیار کم است، و برای نصب بقیه نرم‌افزارهای ارائه شده توسط اوبونتو باید از اینترنت استفاده نمایید یا نسخه دی‌وی‌دی آن را تهیه کنید.

 نسخه‌های جدید اوبونتو

 

 نسخه‌های جدید اوبونتو هر ۶ ماه یک بار بیرون می‌آیند و هر نسخه، یک کد اسمی و یک شمارهٔ مربوط به نسخه را دارد. شمارهٔ مربوط به نسخه بر اساس سال و ماه بیرون‌آمدن آن نسخه نوشته می‌شود. برای مثال، اوبونتو نسخهٔ ۵٫۱۰ در ماه اکتبر سال ۲۰۰۴ بیرون آمده‌است. نسخه ۵٫۱۰ این لینوکس پایان اوایل اکتبر ۲۰۰۵ منتشر شد. این نسخه شامل بهبودهایی در زمینه‌های مختلف، از جمله پشتیبانی بهتر از فناوری موبایل بوده‌است.[1]نسخه ۶٫۰۶ (Dapper Drake) آخرین نگارش LTS (که بارز ترین ویژگی آن افزایش زمان پشتیبانی از ۱۸ ماه به ۳ سال برای نسخه رایانه‌های شخصی و پنج سال پشتیبانی برای نسخه‌های خادم می‌باش) است. در حال حاضر آخرین نسخه، نسخهٔ ۷٫۱۰ (Gutsy Gibbon) می‌باشد.

 نصب اوبونتو

 

 لوح فشرده اوبونتو دارای قابلیت Live CD می‌باشد، یعنی می‌توانید رایانه را از روی CD بوت کنید و پس از چند دقیقه اوبونتو بالا می‌آید بدون اینکه تغییری در سیستم ایجاد شود. اکنون می‌توانید نحوه کار سیستم عامل را تست کنید و اگر از آن خوشتان آمد، روی هارد نصبش کنید. برنامه نصب Ubuntu همان Debian installer است که همراه با Debian Sarge ارائه می‌شود، البته با کمی دستکاری. نصب آن بسیار شبیه به نصب Debian Sarge است و کل عملیات نصب در عرض چند دقیقه و بدون مشکل یا دشواری خاصی انجام می‌شود. کاربران تازه‌کار هم به راحتی خواهند توانست آن را نصب کنند. در Ubuntu کلمه عبوری که برای نخستین کاربر تنظیم می‌کنید، همان کلمه عبور ریشه شما خواهد بود. ضمنا شما نخواهید توانست به عنوان کاربر ریشه وارد سیستم شوید و یا از دستور su استفاده کنید. بجای su باید از دستور sudo به همراه دستوری که مایل به اجرای آن هستید، استفاده نمایید. البته پس از نصب می‌توانید در صورت تمایل و با چند تغییر کوچک با root وارد سیستم شوید.

 اتصال به اینترنت

 

 شما با یک دبیان سر و کار دارید! به راحتی می‌توانید با استفاده از دستور pppconfig اتصال‌های اینترنتی تلفنی را تعریف و با استفاده از دستورهای pon و poff اتصال خود را برقرار و قطع کنید. مجموعه ابزارهای کاملی برای ارتباطات اینترنتی در اختیار شماست. مرورگر فایرفاکس، برنامه پیام رسان gaim، برنامه پست الکترونیکی Evolution، ابزار Gnomeeting برنامه چت Xirc و حتی یک Terminal Server Client.

 توزیع برگزیدهٔ کاربران

 

 این توزیع از سوی کاربران لینوکس در انگلستان به عنوان بهترین توزیع این سیستم عامل در سال ۲۰۰۵ انتخاب شد. پیش از این، لینوکس اوبونتو از سوی مجله معتبر TUX نیز به عنوان بهترین توزیع لینوکس در سال ۲۰۰۵ انتخاب شده بود.

 اوبونتو و دبیان

 

 تعدادی از افراد اوبونتو را یک توزیع بر مبنای دبیان می‌دانند در حالی که اوبونتو تنها از سیستم نصب نرم‌افزار APT (کوتاه شده: Advance Package Tool) دبیان و تعدادی از بسته‌های نرم‌افزاری دبیان استفاده می‌کند. همچنین تعدادی زیادی از بسته‌های اوبونتو با دبیان سازگار نیست. بسته‌های نرم‌افزاری اوبونتو عموما جدیدتر از بسته‌های نرم‌افزاری دبیان هستند، و بسیاری از افراد بدین دلیل اوبونتو را برای استفاده روزمره انتخاب می‌کنند. اگرچه دبیان بدلیل مشخصه‌های بخصوص خود هنوز محبوبیت خود را پیش تعداد بسیار زیادی از کاربران حفظ کرده و خواهد کرد.

 

javahermarket



در موردبرطرف کردن مشکلات هارددیسک باید بگم که تمام تمركزتان روى كارتان است، شايد تنها چيزى كه به آن فكر  نمى كنيد همين اتفاقى است كه قرار است بيافتد... هنگ ناگهانى ويندوز و...! بارها براى هركدام از ما اتفاق افتاده، يك هنگ ساده كه شما را مجبور به استفاده از دكمه هاى پاور و يا ريست كامپيوتر مى كند و سپس، سيستم بالا نمى آيد! دلايل متعددى براى چنين مواردى وجود دارد كه به بعضى از آنها اشاره مى كنيم:


۱- افت ولتاژ تغذيه سيستم كه شايد به علت نوسانات برق و يا ضعف و مشكل پاور باشد.
۲ - مشكلات هارد ديسك مانند پرشدن بيش از حد يك درايو و همچنين قديمى بودن هارد.
۳- حملات ويروسى
۴- استفاده از نرم افزارهاى غيراستاندارد و يا نرم افزارهاى پارتيشن بندى و مديريت ديسك بدون اطلاع از استانداردها و محدوديتها

۵- محكم نبودن كانكتور پاور هارد ديسك
و....

 

javahermarket



ادامه مطلب ...


دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, :: 22:48 ::  نويسنده : مهران


برای من بزرگترین مسئله دو جانبه در زندگی این است که عاشق کسی باشم که عاشقانه دوستم دارد! . ماریا مُراستُود 



داشتن یا بدست آوردن کسی آنقدر ها مهم نیست آنچه مهم است این است که عاشقانه یکدیگر را دوست داشته باشند ! . اوآ سی دبرِرگ 



من فکر میکنم همه زندگی رویائی ست از عشق! . أوله پاسه 



من میدانم که من زیباترین عشق خود را در یک کتابخانه ملاقات خواهم کرد! . هاوارد سیلته 



جز نامیدی و افسردگی هیچ بن بستی در زندگی آدمی نیست . ارد بزرگ 



جز مرگ را ، هیچ کسی از مادر نزاد . فردوسی خردمند 



اگر بکوشی و در پی نصیبی حتی برای خود باشی بدان که صالحی . جبران خلیل جبران 


 

javahermarket



ادامه مطلب ...


دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, :: 22:46 ::  نويسنده : مهران


بیچاره مردمی که فرمانروایانش رایزن ! ، و رایزنانشان فرمانروا هستند . ارد بزرگ 



گوش شنونده همیشه در جست و جوی سخن خردمندانه و حکیمانه است . فردوسی خردمند 



سربر گریبان فرو بر، از دل خویش بپرس آنچه را که مى داند. شکسپیر 



دوستی تنها برآیند نیاز ما نیست از خودگذشتگی نخستین پایه دوستی ست . ارد بزرگ 



هیچ کس به خرد غایى نرسد، مگر آن را در خود جست وجو کند. اینشتین 



تاریخ حقیقتى است که سرانجام به افسانه و افسانه دروغى است که سرانجام به تاریخ مى پیوندد.جین کاکتیو 



انسان تنها یکبار زندکی میکند درنتیجه , امکان آن بسیار کم خواهد بود که چیزی را دوبار تجربه کند که بیشترین شوق و هیجان را باو میداد!!! . لانگه لونینگ 



از آنجایی که می توانیم آینده را کنترل کنیم نباید آن را پیش بینی نماییم ( درست همانطوری که هوای درون خانه را پیش بینی نمی کنیم زیرا آن را کنترل می 

کنیم).تا آنجایی که می توانیم به تغییراتی که نه برآنها کنترل داریم نه انتظارشان را داریم (مثل راندن اتومبیل) واکنش فوری و موثر نشان دهیم ، به پیش بینی 

آن نیازمند نیستیم.هرچه بیشتر بتوانیم خود را با چیزی که کنترلی بر آن نداریم سازگار کنیم ، نیازمان به کنترل آن کمتر می شود. راسل ایکاف 

 

javahermarket



ادامه مطلب ...


 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب